Slogan wit in lettertype transparant

Fanfare Constantia Menaam (Frutiger goud)

         

Repetitielokaal

Constantia repeteert op vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 uur in het muzieklokaal (oude school) aan de Greatebuorren 6 te Menaam.

Muziekonderwijs

Via Constantia kunnen er muzieklessen worden gevolgd op blaas- en slagwerkinstrumenten. De muzieklessen zijn bedoeld om Hafabra diploma's te behalen.

Muzikanten gezocht!

Constantia wil graag weer groeien! Ben je muzikant en heb je de vrijdagavond nog vrij? Kom dan bij Constantia spelen. Je bent van harte welkom vrijblijvend een keer langs te komen of een aantal repetities en een concert met ons mee te spelen.
 
 
Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwSponsor voor Constantia
 
InterimAndriesKramer   Het Orkest 370   Muziekdocent Amber3

Dirigent

Constantia start seizoen 2023-2024 met interim dirigent Andries Kramer. Na 5,5 jaar gewerkt te hebben met Paul van Gils heeft Paul vanwege de reisafstand besloten te stoppen als dirigent van Constantia. Andries is een bekende dirigent in Noord-Nederland.

 

Het orkest

Constantia is een vereniging van muziekliefhebbers die wekelijks bijeenkomt om op een onstpannen manier muziek te maken en tegelijk ook op een kwalitatief goede manier voor te bereiden op optredens. Sinds 2022 speelt Constantia als fanfare-ensemble en zoekt het de samenwerking met verenigingen voor grotere projecten.

 

Muziekdocent basisschool

Vanaf januari 2020 verzorgt vakdocent Berthea de muzieklessen voor alle groepen van OBS de Cingel in Menaam.


 
         
Sydezw

Docent Koperinstrumenten

"Muziek maken is voor mij het mooiste wat er is. Met lesgeven hoop ik (nieuwe) leerlingen, jong en oud, te enthousiasmeren en motiveren voor deze fantastische hobby!!”

Bart van der Ploeg

  Jorrit docent

Docent Slagwerk

“Ik geniet van het lesgeven. Daarnaast richt ik mij op het dirigeren van een aantal orkesten.”

Jorrit Laverman

   [meer lezen...]       [meer lezen...]