Slogan wit in lettertype transparant

Fanfare Constantia Menaam (Frutiger goud)

         

Speel mee met ons fanfare-ensemble!

Hoe meer muzikanten, hoe meer vreugd! Ben je muzikant, houd je van muzikale uitdagingen, zit je het liefst op het puntje van je stoel en heb je de vrijdagavond nog vrij? Kom dan vrijblijvend een keer een repetitie of project met Constantia meespelen.

Repetitielokaal

Constantia repeteert op vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 uur in het muzieklokaal (oude school) aan de Greatebuorren 6 te Menaam.

Muziekonderwijs

Constantia werkt samen met OBS de Cingel en muziekschool Seewyn. Zo wordt onder schooltijd muziek gegeven in alle klassen, is er een blaasproject en kan er individueel of in kleine groepjes les gevolgd worden bij Seewyn. De lessen zijn in Menaam. 
 
 
Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwSponsor voor Constantia
 
Geert Jan Kroon   Het Orkest 370   Muziekdocent Amber3

Dirigent

Constantia staat sinds 1 juni 2024 onder leiding van Geert Jan Kroon. Geert Jan is een enthousiaste dirigent, muzikant en componist. Hij heeft ervaring met diverse brassbands en fanfares houdt van zelf muziek componeren. .

 

Het orkest

Constantia is een vereniging van muziekliefhebbers die wekelijks bijeenkomt om op een onstpannen manier muziek te maken en tegelijk ook op een kwalitatief goede manier voor te bereiden op optredens. Sinds 2022 speelt Constantia als fanfare-ensemble en zoekt het de samenwerking met verenigingen voor grotere projecten.

 

Muziekdocent basisschool

Vanaf januari 2020 verzorgt vakdocent Berthea de muzieklessen voor alle groepen van OBS de Cingel in Menaam.


 
         
Sydezw

Docent Koperinstrumenten

"Muziek maken is voor mij het mooiste wat er is. Met lesgeven hoop ik (nieuwe) leerlingen, jong en oud, te enthousiasmeren en motiveren voor deze fantastische hobby!!”

Bart van der Ploeg

  Jorrit docent

Docent Slagwerk

“Ik geniet van het lesgeven. Daarnaast richt ik mij op het dirigeren van een aantal orkesten.”

Jorrit Laverman

   [meer lezen...]       [meer lezen...]