LogoPlusSlagzin(blauw transp 230px)

 

Wekelijks repetitie

Constantia repeteert (m.u.v. lockdownperiodes) op vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 uur in de gymzaal (oude school) aan de Greatebuorren te Menaam.

Muziekonderwijs

Via Constantia kunnen er muzieklessen worden gevolgd op blaas- en slagwerkinstrumenten. Je kunt hiermee HaFaBra diploma's behalen en doorgroeien naar het jeugdorkest in de buurt en het A-orkest van Constantia.

Muzikanten gezocht!

Constantia wil graag weer groeien! Ben je muzikant en heb je de vrijdagavond nog vrij? Kom dan bij Constantia spelen. Je bent van harte welkom vrijblijvend een keer langs te komen. 

Constantia Wijnactie kerst 2021

Wijnsoorten flyer A5 kerst 2021 met kersttak en 1Voor de komende feestdagen verkoopt Constantia weer wijn. U kunt de wijn bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit kan tot en met 3 december. De Wijn- en Whiskyschuur in Scharnegoutum levert de wijn aan Constantia. U hebt de keus uit 11 soorten heerlijke wijn, waaronder 3 nieuwe soorten. Door uw wijnaankoop steunt u Constantia, zonder dat het u iets kost! En wij bezorgen de wijn vóór de feestdagen bij u thuis!

Vul het bestelformulier in via deze link: bestelformulier PDF. Op het formulier staan de soorten en de prijzen. U kunt het formulier terugsturen als scan of als foto. U kunt ook het bestelformulier in MS Word formaat openen. Liever geen formulier gebruiken? Dan kunt u uw bestelling ook in een mailtje aan ons doorgeven via het hierboven genoemde mailadres. Vermeld dan in de mail uw naam, adres, telefoon, welke wijnsoort(en) en hoeveel u wilt bestellen. Voor de betaling ontvangt u van ons na levering een betaalverzoekje.

Fijne feestdagen!

 

[dit artikel delen op]
Doe uw oude Sinterkerstpapier in dozen en steun Constantia!

cadeautjes

thumbnail image1

Het seizoen van de Sinterklaas- en kerstcadeaus is weer begonnen! Doe het pakpapier na het uitpakken van uw cadeaus in een doos en niet in de grijze container! Want alleen dan kunnen wij het meenemen en kan het worden hergebruikt. Zo komt uw oude Sinterkerst-pakpapier goed terecht, terwijl u ons steunt! Want onze leden helpen bij het inzamelen van oud papier. Hiervoor krijgen wij een vergoeding!

Wist u dat meer dan 7% van het oud papier in het restafval belandt? Zonde! Want zo hebben wij er niets aan. En dat oud papier wordt dus ook niet gerecycled! Stop oud papier en karton dus in dozen (niet in plastic tassen) en scheid kartonnen cadeauverpakkingen eerst van plastic en piepschuim opvulmateriaal. Zet de oud papier-dozen op donderdagavond als er oud papier is bij de weg, dan halen wij ze op. Dat is dit jaar nog 23 december. Samen halen we alles eruit!

 

[dit artikel delen op]
Prachtig optreden Survento

GeschminktWat heerlijk dat het Survento Fanfare Festival 13 november door kon gaan! Eindelijk weer een optreden met publiek. En jury. Constantia trad op in de A-klasse, ’s avonds om 21.00 uur. Geschminkt als enge wezens, passend bij ons thema horror. Heeft u het via de livestream gevolgd? Zo niet dan kunt u binnenkort via YouTube het optreden terugkijken.

We hadden zelf een heel goed gevoel over het optreden, ondanks wat technische problemen. Dat goede gevoel was terecht bleek ook uit de zeer lovende juryverslagen, waarbij beoordeeld werd op programmaopbouw en uitvoering, muzikaliteit, en op presentatie en entertainment.

Boukje mocht de solistenprijs in de A-klasse in ontvangst nemen voor haar bugelsolo in het stuk Domen! En als orkest werden we 2e in de A-klasse met 194 punten, slechts 6 punten verwijderd van winnaar De Eendracht uit Den Ilp. Ook de recensie van platform voor hafabra-muziek CU Brass (lees de recensie hier) was bijzonder positief. Van hen kregen we heel passend de naam Menaam Masqué. Al met al een prachtige avond!

Optreden 1  dddd groepsfoto prijswinnaars
Constantia tijdens Nacht op de kale berg   Groepsfoto van alle prijswinnaars

 

 

 

[dit artikel delen op]
Uitslag Rabo Clubsupport

RaboAls lid van de Rabobank kon u weer stemmen op ons. Uw steun heeft gezorgd voor een mooi bedrag van € 375,- voor onze vereniging. Hartelijk dank voor uw stem!

 

[dit artikel delen op]
Pagina 1 van 2

Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwsponsor van Constantia

Dirigent Paul van Gils foto1bc800px

Dirigent

Vanaf december 2017 wordt Constantia muzikaal geleid door Paul van Gils. Hij studeerde in 2014 af aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast Constantia dirigeert Paul nog een fanfare en twee harmonieorkesten.

Het Orkest 370

Het orkest

Constantia is een vereniging van muziekliefhebbers die wekelijks bijeenkomt om zich voor te bereiden op optredens en vooral om op een ontspannen manier muziek te maken. Er wordt deel genomen aan competitieve optredens als concoursen en kampioenschappen.

Muziekdocent Amber3

Muziekdocent basisschool

Vanaf januari 2020 verzorgt vakdocent Berthea de muzieklessen voor alle groepen van OBS de Cingel in Menaam.

Sydezw

Docent Koperinstrumenten

"Muziek maken is voor mij het mooiste wat er is. Met lesgeven hoop ik (nieuwe) leerlingen, jong en oud, te enthousiasmeren en motiveren voor deze fantastische hobby!!”

Bart van der Ploeg

Jorrit docent

Docent Slagwerk

“Ik geniet van het lesgeven. Daarnaast richt ik mij op het dirigeren van een aantal orkesten.”

Jorrit Laverman

Ga naar boven