LogoPlusSlagzin(blauw transp 230px)

 

Wekelijks repetitie

Constantia repeteert op vrijdagavond van 19:30 tot 21:45 uur in het muzieklokaal (oude school) aan de Greatebuorren te Menaam.

Muziekonderwijs

Via Constantia kunnen er muzieklessen worden gevolgd op blaas- en slagwerkinstrumenten. De muzieklessen zijn bedoeld om Hafabra diploma's te behalen.

BasX in Concert

Algemene muziekles in concertvorm met zang, dans, ritme en makkelijk te bespelen instrumenten. Voor kinderen van groep 3/4.

Kerstnachtdienst

Kerstnachtdienst

Constantia had een mooie afsluiting van 2018 op 24 december in de PKN-kerk waar wij onze muzikale medewerking verleenden aan de Kerstnachtsamenkomst. Niet alleen tijdens de dienst maar ook na afloop. Terwijl de bezoekers konden genieten van glühwein en warme chocolademelk, speelde ons saxofoonensemble nog een aantal kerstliedjes.

DSCF1643 1

DSCF1657 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[dit artikel delen op]
Constantia wenst u fijne feestdagen!

Na een fantastisch jaar met als hoogtepunten voor Vereniging Fanfare Constantia de titel in de 2e divisie bij de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen, de leuke muzieklessen voor de basisschoolkinderen van OBS De Cingel, de vele activiteiten in Menaam en de niet te missen sociale uitjes wensen wij iedereen natuurlijk fijne feestdagen en een mooi en muzikaal 2019!

We kijken natuurlijk uit naar het komende jaar waarbij we o.a. zullen deelnemen aan het voorjaarsconcours op 9 maart in Schouwburg De Lawei te Drachten.

Onze vereniging is altijd op zoek naar nieuwe muzikanten. Bespeelt u een instrument dat thuis hoort in de fanfarebezetting? Dan is Constantia wellicht iets voor u! Interesse? Neemt u dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

kerstkaart 2 

[dit artikel delen op]
Steunt u Constantia ook via de Nationale Muziekloterij?

Kunt u zich een kerst zonder muziek voorstellen? Vrolijke deuntjes en meezingers bij een kerstevent. Of de klanken van meeslepende melodieën als u door de winkelstraat loopt. Muziek is belangrijk en daarmee ook het waarborgen van de toekomst van Vereniging Fanfare Constantia! De Nationale Muziekloterij helpt ons hierbij. Van de loten die u via Constantia koopt, is de helft van de opbrengst namelijk voor ons!

Heeft u al loten voor de pilottrekking van 15 maart 2019? Voor €5,- heeft u al een lot. De hoofdprijs is een citytrip voor 2 personen t.w.v. € 449,-! Vraag onze leden en/of onze bestuursleden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) gerust om meer informatie en geef toekomst muziek!

 

PR Nationale Muziekloterij

[dit artikel delen op]
Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwsponsor van Constantia

Dirigent Paul van Gils foto1bc800px

Dirigent

Vanaf december 2017 zal Constantia muzikaal worden geleid door Paul van Gils (foto). Tot die tijd zal interim Gatse Hylkema de honneurs waarnemen.

Het Orkest 370

Het orkest

Constantia is een vereniging van muziekliefhebbers die wekelijks bijeenkomt om zich voor te bereiden op optredens en vooral om op een ontspannen manier muziek te maken. Er wordt deel genomen aan competitieve optredens als concoursen en kampioenschappen.

Amber2

Muziekdocent basisschool

Vanaf seizoen 2018-2019 verzorgt vakdocent Amber Dragtsma de muzieklessen voor alle groepen van OBS de Cingel in Menaam. Zij verzorgt ook de BasX in Concert lessen.

Sydezw

Docent Blaasinstrumenten

"Iedere dag lesgeven of dirigeren en daarnaast ook nog eens zelf spelen; muziek is mijn hobby en mijn werk!”

Syde van der Ploeg

Jorrit docent

Docent Slagwerk

“Ik geniet van het lesgeven. Daarnaast richt ik mij op het dirigeren van een aantal orkesten.”

Jorrit Laverman

Harmke Bijlsma docent2

Docent Saxofoons

"Ik heb de mooiste baan van de wereld: lesgeven aan leuke mensen van 8 tot 80 die het mooiste instrument van de wereld willen leren bespelen: de saxofoon"

Harmke Bijlsma

Ga naar boven