LogoPlusSlagzin(blauw transp 230px)

 

Constantia heeft veel vaste donateurs, bij wie we eenmaal per jaar langskomen om hun bijdrage in ontvangst te nemen. Daar zijn we erg blij mee en het is een inkomstenpost waar we niet zonder kunnen. Veel van onze donateurs hebben er voor gekozen om hun jaarlijkse bijdrage via automatische incasso te betalen. Makkelijk voor hen en voor ons. Eenmaal per vijf jaar houden we een grote donateursactie waarbij we alle inwoners van Menaam huis aan huis benaderen met de vraag of zij ons willen steunen, hetzij eenmalig, hetzij via een vast donateurschap.

Nieuwe donateurs zijn zeer welkom, ook buiten deze actie om natuurlijk. Dus wilt u ons steunen, neem dan contact op met onze penningmeester of secretariaat. Wij sturen u dan een machtigingsformulier ter invulling.

U kunt ook zelf het machtigingformulier downloaden en uitprinten. Na invulling en ondertekening kunt u het opsturen naar het adres aangegeven op het formulier. Voor Menaam en omstreken komen wij het graag bij u ophalen. Alvast dank voor uw ondersteuning!

 

Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwsponsor van Constantia

Ga naar boven