LogoPlusSlagzin(blauw transp 230px)

 

Constantia Nieuws

digitale flyer ledenwerving 2021 versie 2 zonder Duitsland Constantia zoekt nieuwe leden

Wie we zijn en wat we doen weet je mogelijk al wel. In het kort: we zijn een kwalitatief goede en gezellige fanfare die buiten de gebaande paden treedt, leuke projecten opzet en activiteiten een originele invulling geeft.

Ben jij die muzikant die de vrijdagavond nog vrij heeft? Kom dan spelen bij Constantia. Je bent van harte welkom om een keer vrijblijvend mee te spelen. Meer informatie kun je vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., ook lees je meer over ons op onze website. Bekijk foto’s van onze optredens en activiteiten, en beluister stukken die we gespeeld hebben. Foto’s en video’s vind je onder het tabblad Media.

 

Traben TrarbachWe zullen nog een jaartje geduld moeten hebben om onze gedroomde concert- en cultuurreis naar de Moezel te kunnen realiseren. Hoewel de reisaanbieder eerst wel positief was bleek recent dat er toch te veel afgelastingen zijn om een mooie reis te kunnen realiseren. We kijken uit naar de herfstvakantie van 2022 om onze jubileumreis alsnog te kunnen ervaren.

 

Zaterdag 13 november treden we op tijdens het Survento Fanfare Festival in Surhuisterveen, waar ook orkesten van buiten Friesland aan meedoen.

Logo SurventoHet festival biedt de deelnemende fanfares de kans om zich op een heel andere wijze te presenteren. Nu eens geen grote concourswerken maar lichtere muziek waarbij het niet alleen gaat om de muziek maar ook om een goede programmaopbouw, een goede presentatie van het orkest en om het entertainmentgehalte. Het miniconcert van de deelnemende korpsen kan worden versterkt door gebruik te maken van een lichtshow en beamerpresentatie. Een mooi concept! En daar hebben we al ideeën voor!

We gaan er met Constantia een mooi optreden van maken. We houden u op de hoogte!

 

Waadhoeke schoon 2021 1 kleinVrijdag 17 september zijn we weer het dorp door geweest om rommel van de straat op te ruimen, gewapend met grijpers en gekleed in gele hesjes. Van de gemeente ontvangen we voor onze inspanningen een financiële bijdrage die we goed kunnen gebruiken.

Oogst: o.a. heel veel peuken, een zonnebril en een wieldop. Weinig mondkapjes trouwens. Er lag niet veel rommel op straat,Waadhoeke schoon 2021 2 maar dat zou ook kunnen komen omdat we hoorden dat medewerkers van Caparis bij het schoffelen van de gemeenteperkjes ook rommel opruimen die ze daar tegenkomen. En dat is nog maar kort geleden gebeurd. Na afloop van het opruimen allemaal even op de foto en daarna naar binnen voor de wekelijkse repetitie waarbij we ons nu richten op het Survento Fanfare Festival.

 

Wat je zoal niet aantreft in het oud papierWij zijn natuurlijk in de afgelopen periode verrast met ongewenste zaken in de oud papier container in Menaam. Naast het dumpen van ongewenst piepschuim nu een andere verrassing. De dienstdoende vrijwilliger dacht eerst aan een verlaat kerstpakket. Of zou er sprake zijn van een nieuwe Bed and Breakfast?

Dit laatste kon niet aan de orde zijn of iemand moet daarvoor een sleutel hebben om in de container te kunnen overnachten en even geen raad hebben geweten met zijn ontbijt. Het blijft een bijzondere vondst.

 

 

 

 

Nieuw x lent logo transparant zonder foryou Wit Zwart schaduwsponsor van Constantia

Ga naar boven